Onze Filippijnse medewerkers

Maak kennis met de geweldige mensen van onze fabriek

Als werknemer van Timi's fabriek in de Filippijnen krijgen onze werknemers gratis eten op de werkplek, flexibele werkuren en gedekte transportkosten. We helpen ook met het schoolgeld van hun kinderen. Maar wie zijn de vrouwen die voor ons werken? Lees hieronder en leer ze beter kennen :)

SENON ST. DOORZICHTIG

“Senona is de moeder van de groep, degene aan wie je advies vraagt”

De 50-jarige Senona werkt al 14 jaar voor timi. Ze heeft twee kinderen en haar grootste droom is om ze hun dromen te zien waarmaken. Zij is de kantoormoeder, degene aan wie de jongere vrouwen advies vragen.

Wanneer het Filippijnse kantoor zijn jaarlijkse kerstfeestspelen houdt, is Senona vastbesloten om alle cadeauprijzen te winnen :) Familie- en danszumba hebben een warm plekje in haar hart.

CATHERINE DEUGDEN

“Catherine is de lacher op kantoor”

De 40-jarige Catharine gedraagt zich jonger dan haar leeftijd. Ze is de Filippijnse kantoorkomiek,

altijd iedereen aan het lachen maken. Ze heeft 4 kinderen en houdt van zingen en dansen met haar familieleden.

Catherine heeft 13 jaar voor timi gewerkt. Ze droomt ervan haar kinderen hun studie te zien afmaken.

PAMELA CABRIGAS


"Pamela is een geweldige danseres en de alfa van de groep."

De 25-jarige Pamela werkt al 7 jaar voor timi. Ze houdt van muziek en dans, met haar bewegingen die de kerstfeestjes op het Filippijnse kantoor verlichten. Ze is een natuurlijke leider - een echte alfa.
Pamela heeft één kind en droomt van een eigen bedrijf.

SHERLY DEPAUDHON


"Sherly is een uitstekende werker, klaart de klus en met een geweldige kwaliteit"

De 35-jarige Sherly werkt al 12 jaar voor timi. Ze onderscheidt zich echt als een echt voorbeeld van netheid en orde. Ze heeft de snelste handen in de fabriek en assembleert haar werk met hoge kwaliteit. Sherly droomt ervan een succesvolle ondernemer te worden, zodat ze anderen kan helpen.

MICHELLE BUSTOS


“Michelle is erg georganiseerd en zorgt ervoor dat alles perfect werkt op kantoor”

Michelle is 44 jaar en heeft al snel 4 jaar voor timi gewerkt. Ze fietst naar de fabriek en staat bekend als een van de meest georganiseerde en betrouwbare medewerkers. Niets zal aan haar haviksogen ontsnappen.
Ze heeft 3 kinderen en droomt ervan haar eigen huis te hebben en haar kinderen hun hbo-diploma te zien halen. Haar man werkt in de provincie, dus ze kijkt erg uit naar de momenten dat ze samen zijn.

THESAMAE MAMANDA


"Thesamae is de padvinderij van het kantoor, alles wat je nodig hebt, ze zal het in haar tas hebben."

Thesamae is 35 en werkt al 12 jaar voor timi. Ze is erg meegaand naar haar collega's, altijd bereid om mensen te helpen die in nood zijn. En als je een EHBO-doos of tandpasta nodig hebt, neem dan contact op met Thesamae - ze zal het in haar tas hebben.

GLAIZA MESSIAS


“Glaiza is de Filippijnse kantoorfashionista, altijd de ster van de show!”

Glaiza is 24 en werkt al 5 jaar voor timi. Ze is een multitasker met focus op kwaliteitscontrole.
Ze houdt ervan om op te vallen en staat bekend als de office fashionista!
Ze groeide op in Quezon City en droomt ervan ooit haar eigen bedrijf te hebben.

JOAN ROMERO


"Ik vind het heerlijk als ik en mijn collega's streetfood gaan eten voordat ze naar huis gaan"

Joan is 21 en werkt al 3 jaar voor timi. Ze is de tomboy van het Filippijnse kantoor en ze is zeker niet bang om haar handen vuil te maken. Als je hulp nodig hebt bij het tillen van een zware kist, dan is Joan degene die je moet vragen.
Haar favoriete plek in de Filippijnen is Boracay en
ze droomt van het hebben van haar eigen familie en bedrijf.

CHERRY ANN MARTENIZ


“Ik ben blij als mijn gezin goed leeft”

De 36-jarige Cherry heeft 5 jaar voor timi gewerkt.
Ze heeft twee kinderen en staat bekend als de rustige en rustige op kantoor. Ze komt uit Barotac Nuevo in Iloilo, wat nog steeds haar favoriete plek op de Filippijnen is.

PHILOMINA MESSIAS


“Filomina is het kantoor extravert, vrolijk en uitgesproken, maar ook ongelooflijk toegewijd aan haar werk”

De 29-jarige Filomina werkt al 6 jaar voor timi. Haar grootste wens is dat haar twee kinderen in de toekomst hun dromen kunnen waarmaken.
Filomina is een ongelooflijk toegewijde werker, altijd bereid om een stapje extra te doen om haar taken te voltooien. Ze staat bekend als de luide en openhartige op het Filippijnse kantoor - en een grote fan van de kerst- en zomerfeesten van het bedrijf.

MIKEE ROSE JAICTIN


“Mikee is een manusje van alles - niet bang om onbekende taken op zich te nemen”

De 24-jarige Mikee is de zus van een voormalig werknemer en werkt al 5 jaar voor timi.
Ze is een superflexibele werker, klaar voor elke taak die ze krijgt. Mikees droomt ervan haar moeder een prachtig huis te geven, aangezien ze haar familie boven alles stelt.

ANALYSE LENT


"Analiza is een echte moeder - wijdt haar leven aan het helpen van kinderen in haar gemeenschap"

Analiza is 40 jaar oud en heeft 3 jaar voor timi gewerkt. Ze houdt van de flexibele werkuren in de fabriek omdat haar leven erg druk is. Ze vindt het heerlijk om als eerste op kantoor te zijn en dan de laatkomers te plagen.

Analiza heeft zelf 4 kinderen, maar heeft er nog veel meer uit haar gemeenschap geadopteerd. Met meer dan 10 kinderen thuis wijdt ze haar leven aan het helpen van anderen. Haar droom is om een eigen bedrijf te hebben als stabiele bron van inkomsten.

YOGEL GIFTY RODRIGUEZ


"Yogel is uniek in zijn soort, vooral omdat hij de enige man op kantoor is!"

De 33-jarige Yogel is productiemanager van timis en werkt al 10 jaar voor ons. Hij is een grote fan van sport, vraag hem alles en hij zal het zeker weten
er iets over.
Yogel is een harde werker, hij doet het werk liever zelf dan dat hij het aan iemand anders geeft. Zijn favoriete herinnering van op kantoor is dat de medewerkers hem op zijn verjaardag verrasten met taart!