Ons verhaal

Wie zijn de mensen achter de slogan van timi "made by happy people"? Wij zijn een groep vrolijke mensen, die handgemaakte sieraden maken die een glimlach op het gezicht van mensen toveren. Onze grootste prioriteit is het geluk van onze klanten en onze medewerkers.

In het zuiden van Zweden vind je ons ontwerp- en managementteam en in de Filipijnen hebben we een aantal geweldige vrouwen die onze sieraden in elkaar zetten. Lees hieronder meer!

Hoe het begon

Het bedrijf is 10 jaar geleden opgericht door Tifanny Drennow (uit de Filipijnen) en haar man Mikael Drennow (uit Zweden). De naam Timi komt van het woordspel met de eerste twee letters in elk van hun respectievelijke namen. Ze runnen dit kleine bedrijf op het Zweedse platteland terwijl ze voor hun 3 jongens van 5, 9 en 12 jaar zorgen.

Made by Happy People

We zorgen ervoor dat we een beetje geluk achterlaten in alles wat we doen. Als onze partners bent u er zeker van dat alles wat we produceren van goede kwaliteit is en een positieve impact heeft op onze wereld. Onze sieraden zijn zorgvuldig samengesteld en handgemaakt, ontworpen om geluk te creëren in je dagelijks leven.

ONZE FILOSOFIE

Bij Timi of Sweden geven we om de mensen met wie we werken, hoe onze producten worden gemaakt en de positieve impact die we achterlaten in de wereld. Onze fabriek is ruim en biedt een goede werkomgeving voor onze medewerkers, zodat ze trots kunnen zijn op hun werk en gelukkig en comfortabel kunnen werken. We voorzien onze medewerkers van gratis eten en een veilige werkomgeving. Bij alles wat we doen, willen we de wereld een beetje gelukkiger achterlaten.

JOUW IMPACT

INSPIRERENDE VROUWEN
Bij Timi of Sweden zijn we er trots op een bedrijf te zijn dat wordt gerund door vrouwen. Zowel in ons creatieve kantoor in Zweden als in onze fabriek in de Filipijnen is het merendeel van het personeel vrouw. Op onze sitepagina "De Filippijnse medewerkers" leest u meer over de vrouwen die onze sieraden in de Filipijnen monteren.

PRODUCTIE OP AANVRAAG
We produceren onze sieraden alleen na elke bestelling die onze partners hebben geplaatst, waardoor onze ecologische voetafdruk wordt geminimaliseerd en dode voorraad wordt vermeden.

Neem contact met ons op

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.