BETALING

U kunt betalen met Visa, Visa Electron, MasterCard en Maestro-betaalpassen. De betaling wordt afgeschreven en van uw rekening afgeschreven na ontvangst van uw bestelling door Happy Accessories AB, 556797-2590. U bevestigt dat de creditcard/betaalpas die wordt gebruikt van u is. Alle houders van een creditcard/debetkaart zijn onderworpen aan validatiecontroles en autorisatie door de kaartuitgever.

Als de uitgever van uw betaalkaart weigert de betaling aan Happy Accessories AB te autoriseren, zijn wij niet aansprakelijk voor enige vertraging of niet-levering.

We nemen alle redelijke zorg om onze site zo veilig mogelijk te maken. Alle creditcardtransacties op deze site worden verwerkt met behulp van Debitech, een veilige online betalingsgateway die uw kaartgegevens versleutelt in een beveiligde hostomgeving. Bij Happy Accessories bewaren we uw creditcardgegevens niet op de website of in onze klantendatabase.

Om ervoor te zorgen dat uw winkelervaring veilig, eenvoudig en beveiligd is, maakt Happy Accessories gebruik van Secure Socket Layer (SSL)-technologie. Dit versleutelt en beschermt de gegevens die u ons via internet stuurt. Als SSL is ingeschakeld, ziet u een hangslot onderaan uw browser en kunt u hierop klikken om informatie te krijgen over de registratie van het SSL-digitale certificaat.

Verder zullen we alle redelijke zorg in acht nemen, voor zover dit in onze macht ligt, om de details van uw bestelling en betaling veilig te houden, maar bij afwezigheid van nalatigheid van onze kant kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies u kunt lijden als een derde partij ongeoorloofde toegang verkrijgt tot gegevens die u verstrekt bij het openen of bestellen van de site.

Meer informatie over de veiligheidsmaatregelen die op de site worden toegepast, vindt u in onze: Veiligheidsbeleid.